Hallo daar!Wij zijn de Viejoolraad.Welkom op onze pagina!

De leerlingenraad (Viejoolraad genoemd) bestaat uit een afvaardiging van twee leerlingen per leerjaar en wordt begeleid door de directeur. De Viejoolraad wil een spreekbuis zijn voor de leerlingen. Via een ideeënbus per klas worden voorstellen, klachten, maar ook de goede dingen die er in onze school zijn, onder de aandacht gebracht. Deze zaken worden dan besproken in de leerlingenraad en via een kleurrijke verslagbrief wordt er terug verslag uitgebracht in de klassen. Soms hangt er in de klassen ook een vraag vanwege de leerlingenraad en dit wordt dan besproken.

12Mei 22

Winnende nummers tombola

Dit zijn de winnende nummers van de tombolaprijzen   2960: 5-delige set kommen 686: 4-delige snackset 687: Kampeerstoeltje met koeltas en koelelementen 1032: bon Winnerhof 3110: 5 strips 365: 3 reisspelletjes 217: box ecologische poetsproducten 3045: tipitent 684: opblaasbare zitzak 260: autopoetsset 501: bon winnerhof…